أعلان الهيدر

الخميس، 22 فبراير 2018

الرئيسية صينية كوسة باللحمة المفرومة

صينية كوسة باللحمة المفرومة

صينية كوسة باللحمة المفرومة



المقادير:
(صينية كوسة باللحمة المفرومة)

  • 1 كيلو كوسه
  • نصف كيلو عصير طماطم 
  • 2 ملعقه معجون طماطم
  • نصف كيلو لحمه مفرومه
  • بصلتين متوسطة الحجم 
  • 5 فصوص ثوم مهروس
  • 5 ملاعق زيت او سمن 
  • ملعقة صغيرة ملح (حسب الحاجة )
  • رشة كمون
  • رشة فلفل اسمر

الطريقه :(صينية كوسة باللحمة المفرومة)

  • قطعي  الكوسه حلقات صغيرة  ونغسلها
  • قطعي البصل قطع صغيرة وضيع على النار مع الزيت وقلبي حتى يحمرالبصل .ثم ضيفي  الطماطم ومعجون الطماطم والتوابل ونتركها عشر دقائق عالنار
  • ثم ضيفي الكوسه واتركيها عل النار10 دقائق

  • اثناء نضج الكوسه عصجي اللحمه  فضعي اناء على النار  وقطعى البصل قطع صغيرة وضعى البصل مع ملعقه سمنه وملعقه زيت على النار حتى يصفر البصل  ثم ضعى اللحمة المفرومة والملح والفلفل الاسمر واتركيهم حتى تشرب اللحمة مياهها 

  • الان احضري طاجن او صنية وضعي نصف الكوسه فى صينيه ونضع فوقها اللحمه المفرومه ثم ضعي النصف الباقى

  • ثم ضعى الصنية فى الفرن حتى تنضج جيدا و ضعيها تحت الشوايه حوالى اربع دقائق حتى يحمر سطحها 

والهنا والشفا(صينية كوسة باللحمة المفرومة)

كفتة داود باشا اضغي هنا

يتم التشغيل بواسطة Blogger.